FusionChef: Premium Sous-Vide voor horeca professionalsDe sous-vide kooktechniek stamt al uit de jaren '70 en heeft sindsdien haar intrede gedaan binnen vele keukens. De vele voordelen van sous-vide garen (ook wel vacuüm garen), worden nu ook door steeds meer restaurants ontdekt. Sous-vide koken staat ook wel bekend als roneren, dat komt van het klassieke apparaat "Roner" (hiervoor zijn inmiddels vele moderne alternatieven).

Sindsdien zijn er vele ontwikkelingen geweest op het gebied van de bereiding en apparatuur en spreekt men dan ook voornamelijk over sous-vide of vacuümgaren. Dankzij het gemak en de consistente product garing mag sous-vide dan ook niet ontbreken bij een goed restaurant. Sous-vide is natuurlijk ook ideaal voor cateraars (catering), bedrijfskantines, slagers en hoog-volume keukens.

Klik op onderstaande link om verder te lezen!

https://www.sousvidekenner.nl/sous-vide/wat-is-sous-vide/sous-vide-voor-restaurants/