Het installeren van 50CAL propellers voor DJI Mini is heel eenvoudig. Lees hieronder de stappen en onze tips:

1. Gebruik uitsluitende de meegeleverde schroeven en schroevendraaier. Gooi de oude schroeven weg.
  2. Je hoeft de schroeven niet heel vast te draaien.  Hand-vast met het kleine schroevedraaiertje tussen je vingertoppen is genoeg.
  3. Plaats de propellers zoals hieronder (op basis van je kleur en type. Goud & zilver zijn hetzelfde):