Voor nieuwe DJI drones is het noodzakelijk dat je de DJI Fly app gebruikt. Deze app vereist dat je telefoon of tablet 64 bits ondersteund. Of je telefoon geschikt is kun je bepalen door de DJI Fly app te downloaden in je app store. Als deze niet compatible is zal de app store dat aan geven. Je kunt ook deze 64-bits checker voor Android gebruiken: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danielpolish.a64bitchecker&hl=en_US&gl=US

Drones die uitsluitend met de DJI Fly app te bedienen zijn:

Links: