Je hebt je spullen besteld en afgerekend, het geld is al afgeschreven, maar je hebt nog geen bevestiging van je bestelling van ons ontvangen? Dat is natuurlijk niet onze bedoeling. Hieronder leggen we uit wat er gebeurd en wat er mis kan zijn gegaan. We lossen het hoe dan ook zo snel mogelijk voor je op.


Automatische orderbevestiging via e-mail na betaling


Wij verzenden automatisch, na succesvolle betaling, een orderbevestiging via e-mail naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het afrekenen, met een overzicht van de factuurgegevens en bestelde producten.


Geen orderbevestiging ontvangen?


Wanneer u dit bericht niet binnen 15 minuten na het plaatsen van uw bestelling hebt ontvangen is er mogelijk het volgende aan de hand:

  1. E-mail onjuist - het opgegeven e-mailadres is onjuist, met als voornaamste reden een tikfout, bv klant@gmaik.com.
  2. Beveiliging/spam - je beveiligingen of filters (bv spam) blokkeren het bericht , het e-mailadres, IP-range enzovoorts.
    Controleer de instellingen van je beveiligingen en je spamfilter (het bericht is mogelijk verplaatst naar de map Spam)
  3. Betalingsprobleem - als uw betaling niet wordt goedgekeurd krijgt u hier direct bericht van. Dit bericht ook niet ontvangen? Er is iets mogelijk mis gegaan met de communicatie tussen het betalingsplatform (bv PayPal of iDEAL) en onze betalingsprovider, waardoor wij geen bevestiging van de betaling hebben ontvangen.

Wat moet ik doen?


Als je zeker weet dat de e-mail niet is geblokkeerd of onderschept, en je geen melding over je betaling hebt ontvangen, dan kun je ons het beste een e-mail sturen. Als je denk dat het gaat om een tikfout in je e-mailadres tijdens het afrekenen, laat ons dan weten wat het juiste e-mailadres moet zijn en eventueel wat de tikfout zou kunnen zijn. Afleveradres en telefoonnummer kunnen ons helpen om je order sneller te vinden. Je kunt ons ook bellen of gebruik maken van de live chat in onze webshops.


Contact & openingstijden


Meer informatie over: onze contactmogelijkheden en openingstijden.