Waar kun je in de DJI GO4 app schakelen tussen de interne (8GB) opslag en het externe micro SD card? Dat leggen we hieronder uit, met de complimenten van DroneKenner.nl.

Start de DJI GO4 app

• Schakel uw drone en remote controller in.
  • Zorg dat het SD kaartje in de drone zit.
  • Sluit uw mobiele apparaat aan.
  • Start de DJI Go4 app.
  • Druk op de blauwe "Go Fly" knop.

In de DJI GO4 app

• Klik in de actieve GO4 app op de drie puntjes (...) rechts bovenin het scherm.
  • Klik op het 3e tabje (tandwieltje).
  • Kies onderin bij "Storage location" voor "internal storage" of "SD-card".
    Let op: het sd-kaartje moet zich in de drone bevinden en correct geformatteerd zijn.

Tip: wij hebben de beste micro SD kaartjes met handige SD adapter (voor bv uw laptop) al voor u geselecteerd!

Klik hier om ze te bekijken.