Wanneer uw drone onverwacht stopt met opnemen dan ligt dit vaak aan de SD kaart. Hoewel deze misschien prima werkt in uw laptop, pc of ander apparaat kan uw micro SD kaart onjuist geformatteerd of ongeschikt zijn voor uw DJI drone.

U kunt hier het volgende aan doen:

1. Formatteer de SD kaart door middel van uw drone (zie instructies hieronder).
  2. Koop hier een door ons geselecteerde Micro SD kaart met handige adapter voor uw drone voor optimale resultaten

Instructies formatteren SD kaart in DJI GO4

1. Open de DJI Go4 app en klik op de blauwe GO FLY knop (uw drone moet ingeschakeld en verbonden zijn).
  2. Zie afbeelding hieronder. Klik in de app op het icoontje  voor camera instellingen (oranje vierkantje).
  3. Klik vervolgens op "instellingen (3e tabje, groene vierkantje).
  4. Scroll naar beneden en klik op "Format SD card" (rode vierkantje).
  5. De drone / GO4 app formatteert nu de SD kaart waardoor deze vrijwel zeker optimaal functioneert voor de drone.Wij raden aan de SD kaart op deze wijze te formatteren vóór iedere vlucht om de kans op gecorrupteerde (onherstelbare) video's te verminderen.