Op dit moment is de nieuwe DJI Smart Controller alleen geschikt voor de DJI Mavic 2 Pro & Zoom. De DJI Smart Controller maakt gebruikt van de nieuwe, verbeterde OcuSync 2.0 waarover alleen nog de DJI Mavic 2 beschikt. Het is wel mogelijk dat de DJI Smart Controller op termijn zal gaan werken met de DJI Phantom 4 Pro 2.0, welke ook over OcuSync 2.0 beschikt.

KENMERKEN VAN DE DJI SMART CONTROLLER

• Werkt met OcuSync 2.0, Wi-Fi (MiMo) en Bluetooth 4.2
  • 5.5" ultra-helder scherm (1000 lumen)
  • Full HD 1080p weergave van beelden
  • Bruikbaar van -20℃ to 40℃
  • Custom Android system met DJI Go Share
  • Bereik (CE) ca 4 kilometer
  • Wi-Fi Direct, Wireless Display, 802.11a/g/n/ac, Wi-Fi with 2×2 MIMO
  • Accu:18650 Li-ion (5000 mAh @ 7.2 V)
  • Goed voor ca 2,5 uur gebruikstijd
  • Opladen: ca 2 uren, met USB lader 12V / 2A
  • Opslagcapaciteit: ROM 16 GB + microSD (Max 128GB UHS-3)
  • Video Output Port: HDMI Port
  • GPS + GLONASS
  • Gewicht: 630 gram
  • Model: RM500

Deze afstandsbediening is dus niet geschikt voor: