Er zijn zoveel telefoons en tablets tegenwoordig dat je je misschien afvraagt of jouw mobiele apparaat (telefoon of tablet) wel geschikt is voor je DJI drone en DJI Go4 app.

De belangrijkste voorwaarde is dat je een geschikt besturingssysteem op uw mobiele apparaat hebt om de DJI GO4 app te kunnen gebruiken. Via de links hieronder zie je welke versie besturingssysteem je daarvoor nodig hebt. Daarnaast vind je een lijst met alle telefoons en tablets van Android en Apple die op dit moment compatible zijn volgens DJI onder het kopje "Supported Mobile Devices".

Tip!
Ga naar de app store en zoek de app op. Wanneer je de app wilt downloaden zal de playstore aangeven of je apparaat compatibel is. Dit is nog geen garantie dat het 100% zeker goed werkt met de drone ná installatie maar het sluit veruit de meeste teleurstellingen vooraf al uit.

NB

• Staat jouw oudere telefoon hier niet in? Dan werkt je telefoon mogelijk niet goed met DJI GO4
  • Staat jouw nieuwere telefoon hier niet bij? Dan werkt het waarschijnlijk wel, maar houdt er rekening mee dat er soms kleine problemen kunnen zijn. Deze worden vaak met de eerstvolgende firmware of Go4 update opgelost.
  • De lijst wordt constant uitgebreid en ook online kun je veel informatie vinden. Zoek op het merk en type van je telefoon voor meer informatie. Een goede bron (ook om te vragen) is het DJI forum.

DJI GO4

De laatste versie en compatibiliteitsinformatie vind je hier: https://www.dji.com/nl/downloads/djiapp/dji-go-4

DJI FLY

De laatste versie en compatibiliteitsinformatie vind je hier: https://www.dji.com/nl/mavic-mini/downloads