Hulp nodig met kiezen? Hieronder vind je de beste drones van dit moment op een rijtje met hun specifieke eigenschappen. Wat is de beste drone? Dat hangt helemaal van je wensen af. De camera drones van marktleider DJI kenmerken zich door hoge betrouwbaarheid, uitstekende vliegeigenschappen en ongeëvenaarde camera stabiliteit (gimbal).  Het is dus geen wonder dat de meeste camera drones in ons lijstje van DJI zjin.

Heb je specifieke vragen? Vraag het onze helpdesk.

De beste drones met camera

(Klik op de afbeelding voor meer info)

DJI Mavic 2 Pro / Zoom
DJI Mavic 2: See the bigger picture
  • Vliegtijd: 30 minuten.
  • Bereik: 4 kilometer  (OcuSync)
  • Snelheid: 72km/u (Sport mode)
  • Camera: 1" Hasselblad 20MP / 12 megapixel - 2x optische zoom
  • Active Track 2.0, OcuSync 2.0, GPS tracking (Follow Me), 360 obstakelontwijking
Staaker Follow Drone
Staaker Follow drone: welke extreme sport je ook beoefent, de Staaker volgt je altijd en overal!
  • Vliegtijd: 30 minuten.
  • Bereik: 0,5 kilometer (Wi-Fi)
  • Snelheid: 80 km/u (Sport mode)
  • Camera: Alle GoPro en compatible camera's (niet inbegrepen)
  • De Staaker volgt je door middel van een stevige, waterdichte tracker waardoor hij je onder alle omstandigheden nooit uit het oog verliest. Extreem geschikt voor extreme sporten, zoals skiën, watersport, motorsport, mountainbiken, enzovoorts.
DJI Mavic Air (WiFi)
DJI Mavic Air: your adventure unfolds
  • Vliegtijd: 21 minuten.
  • Bereik: 4 kilometer (Wi-Fi)
  • Snelheid: 48km/u (Sport mode)
  • Camera: 1/2.3” CMOS (12MP, 1080p, 4K)
  • Active Track, nieuwe Quickshots (oa Asteroid), Gesture controls
DJI Mavic Pro Platinum
DJI Mavic Pro Platinum
  • Vliegtijd: 27 - 30 minuten.
  • Bereik: 4+ kilometer (OcuSync)
  • Snelheid: 48km/u (Sport mode)
  • Camera: 1/2.3” CMOS (12MP, 1080p, 4K)
  • Active Tracking, GPS tracking (Follow Me), super stil
DJI Spark
DJI Spark: ultieme selfie drone met camera
  • Vliegtijd: 16 minuten.
  • Bereik: 2 km (Wi-Fi met OTG)
  • Snelheid: 50 km/u (Sport mode)
  • Camera: 1/2.3” CMOS (12MP, 1080p)
  • Gesture controls, Active Tracking, diverse quickshots
Ryze Tello
Ryze Tello: super leuke en stabiele stunt drone die je kunt programmeren!
  • Vliegtijd: 12 minuten.
  • Bereik: 50 meter )Wi-Fi)
  • Snelheid: 25 km/u (Sport mode)
  • Camera: 5 megapixel, 720p video, geen stabilistatie
  • Programmeerbaar, diverse flight modes, optionele remote controller