BLUETOOTH ALTIJD UITZETTEN!

Bluetooth is een sterke storende factor voor Wi-Fi signalen. In sommige gevallen wil de drone niet eens connecten met de app waardoor het blauwe "GO FLY" icoontje nooit verschijnt.Tijdens één van onze tests bleek de bluetooth verbinding op de telefoon aan te staan en ook nog eens verbonden te zijn met een headset. Dit bleek dramatisch voor de ontvangt en transmissie van het wifi signaal.

Houdt er ook rekening mee dat een legio andere zaken de wifi van uw telefoon nadelig kan beïnvloeden, zoals apps die op de achtergrond draaien. Om te voorkomen sluit u het beste zoveel mogelijk apps op uw mobiele apparaat voordat u gaat vliegen.